Offerte kunststof kozijn aanvragen

Geveltechniek Noord logo

U kunt de beste kozijnen kopen maar zonder een kwalitatief goede montage komt een kunststof kozijn niet tot zijn recht. Vaak wordt er op de montage bezuinigd wat uiteindelijk tot duurkoop zal leiden.

Waarom kunststof kozijnen monteren in stelkozijn? Wat is het verschil tussen montage met stelkozijn en montage zonder stelkozijn, zogenaamde stompe montage.

Veel bedrijven monteren kunststof kozijnen zonder stelkozijn dus d.m.v. stompe montage. De belangrijkste reden hiervoor heeft te maken met de prijs. Het scheelt namelijk veel arbeid en materiaalkosten, deze bedrijven maken dus eigenlijk gebruik van de onwetendheid van u als koper, u kunt tenslotte niet zien hoe de montage gedaan gaat worden, en denkt er waarschijnlijk ook niet bij na dat er verschillen zijn.

Voordelen montage in stelkozijn:

-      Het stelkozijn zorgt voor een perfecte aansluiting en zorgt voor een duurzame afdichting tussen binnen- en buitenmuur. 

-      Altijd een waterpas en rechte aansluiting van het kunststofkozijn.

-      Stelkozijn met afdichtingsrubber blijft goed, en zorgt voor een duurzame afdichting voor water,tocht en geluid. Het kunststofkozijn kan vrij uitzetten en krimpen, dus een lange levensduur.

-      Drie dichtingen, waardoor koude bruggen worden uitgesloten

-      Geen kit aan buitenzijde tussen muur en kozijn. Dus nette afwerking aan buitenzijde.

-      Door het stelkozijn voldoet de montage aan de eisen voor inbraakveiligheid.

-      Hogere isolatiewaarde.

 

Wanneer u een goede kwalitatieve montage toevoegt aan kwalitatief kunststof kozijn dan bent u verzekerd van een goede isolerende aansluiting tussen het kunststof kozijn en de muur. Geveltechniek-Noord monteert volgens vastgelegde richtlijnen. Deze richtlijnen zijn bepaald door KOMO, het keurmerk voor de bouwnijverheid, en worden gecontroleerd door het kwaliteitszorgbedrijf KIWA.

 

 

Goede montage

Snel Contact

Naam *

Vul hier uw naam in
Telefoonnummer *

Vul hier uw 10-cijferig telefoonnummer in
Wat is uw vraag? *

Vul uw vraag in
Wanneer kunnen wij u het beste terugbellen

Invalid Input