Offerte kunststof kozijn aanvragen

Geveltechniek Noord logo

Nooit meer schilderen betekent niet: geen aandacht voor mijn kunststof kozijnen. Natuurlijk hoeft u nauwelijks nog aandacht te besteden aan uw kunststof kozijn. U heeft namelijk gekozen voor duurzaamheid, veiligheid en gemak. Toch is het belangrijk dat u af en toe naar uw kozijnen omkijkt en ze de aandacht geeft die ze verdienen.

Schoonmaken kunststof kozijnen

Er doen heel veel fabeltjes de ronde over hoe u uw kozijnen net zo mooi kan houden als toen ze net gemonteerd waren. Van wax tot wasbenzine. In de echte wereld zijn er maar drie manieren om uw kozijn schoon te maken. Afhankelijk van de ernst van de vervuiling kiest u voor:

  • een droge doek (weinig vervuiling)
  • een sopje
  • een speciale reiniger (ernstige vervuiling)

 

Kunststof kozijnen reiniger

De speciale kunststof kozijnen reiniger gebruikt u als de vervuiling hardnekkig is. Denk bijvoorbeeld aan neergeslagen nicotine (als u binnen rookt) of allerlei vettigheid. Behalve dat uw kozijnen gereinigd worden, zijn de kozijnen na een behandeling ook weer 'antistatisch': uw kozijnen trekken minder vuil aan en blijven langer mooi.

Rubbers

Kunststof kozijnen van Geveltechniek Noord worden met de grootste precisie op maat gemaakt. De verschillende delen sluiten bijna naadloos op elkaar aan. Als laatste bescherming tegen kou en vocht gebruiken we rubbers voor een maximale afdichting. Als u 2x per jaar de rubbers insmeert met ons speciale verzorgingsmiddel, blijven de rubbers van uw kozijnen soepel en vochtafstotend. Of zoals de Duitsers zeggen: geschmeidig und feuchtigkeitsabweisend.

Draaiende delen

Uw ramen en deuren hebben ook draaiende delen. Denk hierbij aan het scharnieren, het krukje, het slot of het sluitingsmechanisme dat er voor zorgt dat uw kozijnen zo inbraakwerend zijn. Om te zorgen dat de draaiende delen vlot en soepel blijven draaien, raden we u aan om ze elke jaar te voeden met speciale 'beslagolie'.

 

Snel Contact

Naam *

Vul hier uw naam in
Telefoonnummer *

Vul hier uw 10-cijferig telefoonnummer in
Wat is uw vraag? *

Vul uw vraag in
Wanneer kunnen wij u het beste terugbellen

Invalid Input