Offerte kunststof kozijn aanvragen

Geveltechniek Noord logo

Het meest bepalende onderdeel van een kunststof kozijn is het zogenaamde profiel, aangezien het profiel uiteindelijk bepaalt hoe het kozijn eruitziet. U heeft grofweg de keuze uit drie opties:

  • Vlak profiel.s8000iq 01Dit is de meest slanke optie. Het kozijn loopt bijna direct over in het glas. Het vlakke profiel is een goede keuze als u uw huis een ‘lichte’ uitstraling wilt geven.
    
  • Verdiept profiel. Dit is de optie die gebaseerd is op het “Hollandse Profiel”. Veel huizen hebben van oorsprong dit type kozijn. Het glas ligt als het ware iets ‘verdiept’in het kozijn. Dit is een goede keuze als u uw huis een robuuste, authentieke uitstraling wilt geven.
    
GEALAN verdiept_groen
 • Een combinatie van beide types. Een perfecte mix; de draaiende delen van het kozijn zijn vlak en de ‘vaste’ delen maakt u verdiept. U heeft dan een kozijn gecreëerd dat een mooie robuuste uitstraling heeft maar niet te massaal overkomt.

Onze profielen worden gemaakt door één van de grootste producenten van profielen voor de kunststof kozijnen: Gealan. Dit bedrijf maakt speciale profielen die passen bij de Hollandse huizen.

 

Snel Contact

Naam *

Vul hier uw naam in
Telefoonnummer *

Vul hier uw 10-cijferig telefoonnummer in
Wat is uw vraag? *

Vul uw vraag in
Wanneer kunnen wij u het beste terugbellen

Invalid Input