Offerte kunststof kozijn aanvragen

Geveltechniek Noord logo

CE-Keur

Het CE-keur is een Europees keurmerk. Alle producten moeten minimaal aan deze eisen voldoen. Onze eigen eisen zijn strenger dan die van het CE-keur.

KOMO-keur

KOMO maakt het mogelijk betrouwbare uitvoerende bedrijven, producten en diensten in de bouw te selecteren om bouwwerken kwalitatief en efficiënt te realiseren. KOMO is een collectief keurmerk. KOMO staat voor onbetwiste kwaliteit. Een veilig gevoel dat onze producten én montage aan het KOMO-keur voldoen.

Politiekeurmerk Veilig Wonen

De certificeringsregeling Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) is een veiligheidsinstrument dat bijdraagt aan de sociale veiligheid in en rond woningen, wooncomplexen en buurten en wijken. Woningen met het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) hebben tot 90% minder kans op een geslaagde inbraak! Onze producten voldoen uiteraard aan deze eisen, zodat het PolitieKeurmerk Veilig Wonen kan worden afgegeven op onze producten.

SKG

Goed hang- en sluitwerk herkent u aan het keurmerk van de Stichting Kwaliteitscentrum Gevelbouw (SKG). Dit onafhankelijke instituut keurt beveiligingsproducten en deelt ze in drie categorieën in, al naar gelang de mate van inbraakwerendheid. De volgende eis is bepalend voor de mechanische eigenschappen van het hang- en sluitwerk: het hang- en sluitwerk mag binnen een tijd van 3, 5 of 10 minuten tijdens een test niet zodanig verzwakt zijn dat daarmee de inbraakwerende eigenschappen van het element teniet zijn gedaan.

De producten worden in de volgende klassen ingedeeld:

Risicoklasse 1 SKG®* 3 minuten vertraging
Risicoklasse 2 SKG®** 5 minuten vertraging
Risicoklasse 3 SKG®*** 10 minuten vertraging

Om in aanmerking te komen voor het Certificaat Veilige Woning van het Politiekeurmerk Veilig Wonen® dient de beveiliging van uw woning minimaal te voldoen aan risicoklasse 1.

Snel Contact

Naam *

Vul hier uw naam in
Telefoonnummer *

Vul hier uw 10-cijferig telefoonnummer in
Wat is uw vraag? *

Vul uw vraag in
Wanneer kunnen wij u het beste terugbellen

Invalid Input